Bestel uw studieboeken supersnel bij studieboekwinkel.nl

www.studieboekwinkel.nl geeft toegang tot een bijzonder assortiment van meer dan 2 miljoen titels die on-line te bestellen zijn. Bovendien vind je er altijd leuke aanbiedingen die het studeren nog aangenamer maken.

Een bestelling kun je afhalen in onze zaak, maar je kunt deze ook thuis toegezonden krijgen. Met diverse opleidingen hebben we de afpraak, de studieboeken op school te bezorgen.

Lage prijzen en lage verzendkosten

daarmee gewoon de voordeligste

Studieboeken bestellen bij de specialist!
De studieboekhandel onderscheidt zich van de algemene boekhandel door zijn toegespitste kennis, een specifiek assortiment en, heel belangrijk, de studieboekhandel heeft alle logistieke middelen om snel de juiste studieboeken te leveren.

Diverse opleidingen maken gebruik van onze diensten om de boekinformatie op de schoolboeken lijsten zo correct mogelijk aan te leveren. Op deze manier is de boekhandel altijd goed geinformeerd. Veel van deze schoolboeken lijsten zijn bovendien op www.studieboekwinkel digitaal beschikbaar.

De combinatie van een webwinkel en een "echte" winkel om de hoek, waar het persoonlijk contact, de betrokkenheid, en de service hoog staan aangeschreven bieden je zekerheid en vertrouwen.

De medewerkers van B.L.Mulder BV staan voor u klaar.

zoek een boek | digitale bestellijst | bestel per e-mail | aanbiedingen